EL NOSTRE HORARI

De dilluns a divendres

  • Matins de 9:00 a 13:00
  • Tardes de 16:00 a 20:00


INFORMACIÓ DE CONTACTE

Podem ajudar-lo? No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Si té alguna pregunta sobre els nostres serveis, pot efectuar-la trucant al nostre número de telèfon o mitjançant l'adreça de correu electrònic indicada.


tel. +34 627 490 357   

info@microbit.es   


En cas de preferir-ho, pot utilitzar el nostre Formulari de contacte per a realitzar qualsevol consulta o comentari. Si us plau, ompli el següent formulari i el més breu possible ens posarem en contacte amb vostè.

*
*
*
*
 

* Camps obligatoris

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb allò establert al REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Microbit, serveis informàtics, amb la finalitat d'enviar-li informació del seu interès, comercial dels nostres productes o serveis.

Es procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació. En cas que fos necessari comunicar les seves dades a altres destinataris, pot consultar més informació a la política de privacitat disponible a la web.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com revocar el consentiment prestat, dirigint la seva petició al correu electrònic info@microbit.es. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per a qualsevol aclariment en relació amb aquest formulari o en relació al tractament de les seves dades.

Copyright © 2018 - Microbit, servicios infomáticos